Gastronomi  Kulübünün düzenlemiş olduğu CHEFSTALK & WORKSHOP ‘’FRANSIZ MUTFAĞI ‘’ etkinliğinde ,  Antalya Gastronomi Eğiticileri Derneği (AGEP)  AR-GE koordinatörü şef BİLGE ERK konuğumuz olmuştur.

Chef Bilge Erk Vol a vent ve Boeuf Bourgignon yapmayı öğrencilere uygulamalı olarak göstermiş olup  Fransız mutfağına dair pişirme teknikleri ve  yemek kültürünü  aktarmıştır.

Workshop eğitiminin ardından düzenlenen söyleşide Bilge Erk öğrencilere mutfakta başarılı olabilmenin püf noktalarını hayatından örneklerle anlatmıştır. Söyleşi Bilge Erk’e plaket takdimi ve hediye verilmesi ile son bulmuştur.

Chef Bilge Erk’e  ve Gastomomi Kulübüne düzenledikleri bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz. 

04 Aralık 2018, Salı 298 kez görüntülendi