2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Sınav Takvimi – Değişiklik yapılmıştır

Turizm Fakültesi Tüm Bölüm Programları için 2018 – 2019 Güz Dönemi Vize Sınavları Takvimi Belirlenmiştir. Aşağıdaki Linkten Programa Ulaşabilirsiniz.

NOT 1: Alandışı Dersler için Sınavlar Dersin Yapıldığı Fakültede Yapılacaktır. İlgili Fakültenin Sınav Programını Kontrol Ediniz !

NOT 2: Sınav Yeri Duyuru Panosu, Web Sitemiz ve Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda İlan Edilecektir.

NOT 3: Sınav Yeri / Salonu Duyuru Panosu, Web Sitemiz ve Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda Günlük Olarak İlan Edilecektir.

NOT 4: Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği Bölümlerinde 1., 2. , 3.  ve 4. Sınıftan  Dersleri Olan Öğrenciler; Ders Programlarında Yer Alan Farklı Ders Adında Eşlenik Olarak Kabul Edilen Derslerin Sınavlarına Gireceklerdir. Lütfen Eşdeğer Dersinize Karşılık Gelen Dersleri Sınav Programından Takip Ederek, Belirtilen Derslerin Sınavlarına Giriniz !!

NOT 5: Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği Bölümlerinde 1., 2. , 3.  ve 4. Sınıftan Dersleri Olan Öğrenciler Aynı Dersi Hangi Sınıf ile Birlikte Alıyor ise İlgili Dersin Sınavına da O Sınıflarla Birlikte Gireceklerdir.Lütfen Eşdeğer Dersinize Karşılık Gelen Dersleri Sınav Programından Takip Ederek, Belirtilen Derslerin Sınavlarına Giriniz !!

NOT 6: DİKKAT !!! Sınav Takvimi Değişkenlik Gösterebilir, Lütfen Programın Sürekli Güncel Halini Kontrol Ediniz…!

NOT 7: DİKKAT !!! Sınav Kurallarını dikkatlice okuyarak bu kurallara uyunuz

Güz Dönemi Vize Sınav Programına Ulaşmak için Tıklayınız…   Program güncellenmiştir…01.11.2018