Gastronomi Kulübü  22-25 Mart 2018 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek Gastronomi Zirvesinde….

Kulüp Olarak Hocalarımız ve Fakülte Öğrencilerimiz ile Gastronomi Zirvesini Ziyaret Etmek Üzere 22 Mart 2018 Perşembe  Günü Ankara’ya Gidiyoruz.

Etkinlik için Katılım Kontenjanı 18 Kişi ile Sınırlıdır…!

Bu doğrultuda kontenjanların dağılımı Normal Öğretim Programına kayıtlı her bir sınıf için 3 kişi ve İkinci Öğretim Programına kayıtlı her bir sınıf için 3 kişi olarak belirlenmiştir.

Başvurular 20 Mart 2018 tarihinde saat 12:00   turizm fakültesinde açılacak kayıt masasında alınacaktır. İlk gelen adaylar katılım hakkı elde edecektir. Daha önce düzenlenen İzmir Gastronomi Kongresi ve İtü Mutfak zirvesi gezilerine okul aracı ile  katılan öğrencilerimiz diğer öğrencilerinde etkinliklere katılabilmesi adına başvuru yapamayacaklar ancak boş kontenjan kalması halinde başvuru yapabileceklerdir.

Araç Hareket Noktası: Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Ana Giriş Noktası’dır.

Katılımcı öğrencilerin araç hareket saatinden en az 15 dk önce hareket noktasında bulunması gerekmektedir.

19 Mart 2018, Pazartesi 94 kez görüntülendi