Fakültemizin Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencileri tarafından toplum hizmeti kapsamında Afyon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi‘ne 12/03/2018 tarihinde ziyaret gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, yanlarında getirdikleri çiçeği yaşlılara takdim ettiler.

Huzurevi ziyareti, öğrencilerin sosyal sorumluluklarının farkına varmaları açısından çok önemli olup, bu ziyaretle öğrencilerimiz yaşlılarla sohbet ederek, hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler. Yaşlıların nasıl bir süreçten geçtiklerine şahit oldular. Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışma ve iletişim, öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişiminin sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır. Katılımcı öğrencilerimi, gösterdikleri bu örnek davranışlarından ötürü tebrik ederiz.

13 Mart 2018, Salı 185 kez görüntülendi