Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen “Spor Oyunları” 2017-2018 Eğitim Yılında Fakülte ve Yüksekokullar’ın Voleybol ve Basketbol (Bay-Bayan) takımları için müsabakalar bu yıl ilk defa “Tek Devreli Lig Usulü” ile gerçekleştirilecektir. Bu müsabakalara ilişkin fikstüre aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

AKÜ Bölümler Arası Voleybol & Basketbol Tek Devreli Lig Usulü Müsabaka Fikstürü

Fakültemiz 2018 Spor Oyunları’na Erkek Basketbol Takımı ile katılım sağlayacaktır.  Takımımız Erkek Basketbol Takımı 5’li B Grubunda yer almakta olup Tek Devreli Lig Usulüne göre en az 4 maç oynayacaktır. Fakültemiz Erkek Basketbol Takımı Lig Fikstürü şu şekildedir:

16 Mart Cuma 17:00 => Hukuk Fakültesi – Turizm Fakültesi (Yer: BESYO Antrenman Salonu)

19 Mart Pazartesi 17:00 => Afyon MYO – Turizm Fakültesi (Yer: BESYO Antrenman Salonu)

31 Mart Cumartesi 11:00 => Turizm Fakültesi – Mühendislik Fakültesi (Yer: BESYO Antrenman Salonu)

5 Nisan Perşembe 17:00 => Turizm Fakültesi – Bolvadin Uygulamalı Bilimler (Yer: BESYO Antrenman Salonu)

05 Mart 2018, Pazartesi 567 kez görüntülendi