Eczacıbaşı Profesyonel, turizm sektörü yöneticileri ile bir araya gelerek yaz sezonunun açılışını yaptı. “Sezona Merhaba” etkinliğine, otellerin kat hizmetleri, mutfak ve çamaşırhaneden sorumlu yöneticileriyle sektörün uzmanları katıldı. Bilgilendirici panellerin düzenlendiği etkinlikte turizm sektörünün geleceğinin yanı sıra sektörün hijyen seviyesini artırmak için yapılması gerekenler konuşuldu.

Mutlu Misafirler için Kusursuz Odalar

Etkinlik kapsamında sektör profesyonellerine yönelik alanında uzman kişiler tarafından teknik seminerler kapsamında  Afyon Kocatepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Asuman Pekyaman “Mutlu Misafirler için Kusursuz Odalar” başlıklı semineri gerçekleştirdi.

Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu’nun konuşması ile açılan etkinlik “Yeniden Güneşli Günlere Doğru Türkiye Turizmi” başlıklı panel ile devam etti. Melike Koçoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı panelde Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Etem Hakan Duran, Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Kemal Birdir ve Skal International Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Kuru konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacılar, turizm sektörü açısından önemli bir etkinliğin gerçekleşmesine öncülük eden Eczacıbaşı Profesyonel’e teşekkürlerini sundu.

İlgili haberin Linkine ulaşmak için tıklayınız..

 

 

 

 

 

 

02 Mart 2018, Cuma 310 kez görüntülendi