Fakültemiz Öğrencileri 3. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresine ve Travel Turkey İzmir 2017 Fuarına Katıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri, Gastronomi Kulübü organizasyonu  ile Travel Turkey İzmir 2017 kapsamında Fuar İzmir’de düzenlenen 3. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresine de katıldılar.

Gastronomi Kulübü danışmanı Arş. Gör. Asilhan Semih MUTLUÇ ve Turizm Topluluğu danışmanı Arş. Gör. Mehmet BOYRAZ nezaretinde kongreye katılan öğrenciler, Travel Turkey İzmir 2017 Fuarı’nı gezme fırsatı bulurken, alanında uzman şefler tarafından verilen lezzet ve tadım eğitimlerine katıldı  ve gastronomi turizmi üzerine bildiriler sunulan kongrede bildirileri dinleyip, usta şefler ile sohbet etme, deneme sunumlarını izleme ve tatma fırsatı buldular.

• 10.779
  • 52.489