AKÜ Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Merkezi Açıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Merkezi binasının 10 Ekim Salı günü görkemli bir törenle açılışı yapıldı.

Açılışa, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile beraber AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, Afyonkarahisarlı İş Adamı Şuayip Demirel ve İş Kadını Günay Kart, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ile diğer fakülte dekanları, öğrenci kulüp ve toplulukları akademik danışmanları ve öğrenciler katıldı.

Fakültemizden ise Turizm Topluluğu Akademik Danışmanı Arş. Gör. Mehmet BOYRAZ, Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Asilhan Semih MUTLUÇ ile kulüp başkanı Soner NERKİZ katılmıştır.

Öğrencilerimize yeni kulüp ve topluluk merkezi binasının hayırlı olmasını, üniversite yaşamlarının en önemli halkasını oluşturan sosyal yaşamlarında kulüp ve topluluklarıdan en iyi şekilde istifade etmelerini, bu oluşumların bir parçası olmalarını temenni ediyoruz.

Özellikle tüm fakültemiz öğrencilerinin kendi topluluk ve kulüpleri olan Turizm Topluluğu'na ve Gastronomi Kulübü'ne sahip çıkmalarını, bu sosyal yapıları geleceğe taşımalarını bekliyoruz.

Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Merkezi (ÖKTUM) Toplantı Salonu

Turizm Fakültesi – Turizm Topluluğu için ÖKTUM Ofisi (29 Numara)

Turizm Fakültesi – Gastronomi Kulübü ÖKTUM Ofisi (17 Numara)

• 10.779