2017 Yılında Fakültemizden Mezun Olacak Öğrencilerimizi için Üniversitemizde ve Afyonkarahisar’da Bir İLK Niteliğinde Mezuniyet Özel Tiyatro Gecesi Düzenlenmektedir. Mezuniyet Töreni ve Mezuniyet Balosu Öncesinde Fakülte Olarak Bir Arada Olacağımız Bu Güzel Geceye Tüm Turizm Fakültesini Bekliyoruz.

3 Mayıs Çarşamba Günü 20:00’da Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Salonunda Gerçekleştirilecek Bu Özel Gecede Afyonkarahisar’a Ait 5 Farklı Birbirinden Güzel Skeç ile Komedi Rüzgarı Durmaksızın Eseceği Bol Kahkahalı, Keyifli Anlar ve Özel Sürprizler Sizleri Bekliyor…!

Tüm Hocalarımız, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin Güzide Öğrencileri Başta Olmak Üzere Tüm Turizm Fakültesi Öğrencilerimiz Bu Özel Geceye Davetlidir.

Mezun Olacak Öğrencilerimiz Arkadaşlarını, Dostlarını ve Ailelerini (Eğer imkanları varsa) de Davet Edebilirler. Bu Öğrencilerimiz Mezuniyet Komitesi Üyeleri Aracılığıyla Biletlerini Temin Edebilirler.

Turizm Fakültesi Öğrencileri ise Turizm Topluluğu ve Gastronomi Kulübü Aracılığıyla Biletlerini Temin Edebilirler. Bu Arkadaşlarımız Sadece Fakültemiz Öğrenci Kimlikleri ile Gelebilirler, Dışarıdan Misafir Kabul Edilmemektedir.

  … 🙂 3 Mayıs Çarşamba için Kimseye SÖZ Vermeyin 🙂 …  

Bu Özel Gece için Toplam Kontenjanlarımız 150’dir. Yerinizi Almak için Geç Kalmayın…!

Turizm Topluluğu Bilet Sorumluları => Büşra: 0507 182 85 70 ve Onur: 0553 762 66 66

27 Nisan 2017, Perşembe 99 kez görüntülendi