Turizm Fakültesi 2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 13 Mayıs Cumartesi 15:30'da Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde Gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet Töreni için “Cübbe – Kep – Şal” Takımı Kullanılması Zorunludur.

Bu Ürünler için Gerekli Başvuruların ve Ödemelerin Her Bölümün Mezuniyet Komitesi Üyelerine  En Geç 30 Mart  Perşembe  Gününe Kadar Yapılması Gerekmektedir…!

Üniversite Yönetimi Tarafından Belirlenen Cübbe Takımı Kiralama ve Satışı Bedelleri Şu Şekildedir:

“Cübbe + Kep + Şal” Kiralama Ücreti : 45,00 TL'dir.

(Cübbeler İade Edildikten Sonra 7,50 TL Tarafınıza Tekrar İade Edilecektir !)

“Cübbe + Kep + Şal” Satınalma Ücreti : 45,00 TL'dir.

Cübbe ve Diğer Ürünler için TEK Beden Bulunmaktadır. Dileyen Öğrencilerimiz Gerekli Gördükleri Tadilat ve Daraltma İşlemini Yaptırabilirler.

Kiralama İşlemi Yapacak Öğrenciler için Cübbelerin  Son Teslim Tarihi 15 Mayıs Pazartesi 16:00'dır !

Tüm Mezun Olacak Öğrencilerimize Duyurulur.

Bölüm Temsilcileri

Konaklama İşletmeciliği N.Ö.  –  Nezahat KÖKTÜRK, Özge ŞENOL ve Dilay GÜNTEKİN

Konaklama İşletmeciliği İ.Ö.  –  Selen ORUÇ, Özkan ÖZER ve Ahmet AKTAŞ

Seyahat İşletmeciliği N.Ö.  –  Zehra BALTALIOĞLU, Tuğçe ELİTOK, Fatime GÜRLEK ve Hatice YILMAZ