Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde Turizm Fakültesi tarafından 3. Geleneksel Turizmde Kariyer ve İstihdam Günleri bu yıl 1 Mart Çarşamba Günü Atatürk Kongre Merkezi’nde Gerçekleştirildi. Programa AKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Dekanı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, AKÜ öğretim üyeleri, sektörden uzmanlar ve öğrenciler katıldı.

10:15’de Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR’in açılış konuşması ile başlayan programlar gün içerisinde Afyonkarahisar sektör temsilcilerinin davetli olarak katıldığı 3 ayrı konferans oturumu gerçekleştirildi. Kariyer ve İstihdam Günleri’ne Afyonkarahisar dışında turizm sektöründen 7 otel(ler) grubu ve 1 yurtdışı eğitim danışmanlık firması ile Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren 3 otel işletmesi ile 1 tur operatörü katılım sağlamışlardır.

02 Mart 2017, Perşembe 111 kez görüntülendi