Gastronomi ve Murfak Sanatları 2. Sınıf Normal Öğrenim A Grubu Şu Anda Otellerde Ders Alan Öğrencilerden Grup Temsilcisi Olarak Belirlenen Öğrenciler İle 23.02.2017 Perşembe Günü Saat 13:15 de toplantı yapılacaktır. Grup temsilcisi öğrencilerin katılması gerekemektedir. Listelerde grup temsilcisi olarak belirlenen öğrencilerin toplantıya katılması zorunludur: (Gelemeyenler Olursa Gruptan Yerine Gelecek Birisinin Bulunması Gerekmektedir).

Gastronomi ve Murfak Sanatları 2. Sınıf İkinci Öğrenim A Grubu Şu Anda Otellerde Ders Alan Öğrencilerden Grup Temsilcisi Olarak Belirlenen Öğrenciler İle 24.02.2017 Cuma  Günü Saat 16:00 da toplantı yapılacaktır. Grup temsilcisi öğrencilerin katılması gerekemektedir. Listelerde grup temsilcisi olarak belirlenen öğrencilerin toplantıya katılması zorunludur: (Gelemeyenler Olursa Gruptan Yerine Gelecek Birisinin Bulunması Gerekmektedir).

(AÇK'da derslere devam eden grupların temsilcileri katılmayacaklardır.)

22 Şubat 2017, Çarşamba 71 kez görüntülendi