Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi Öğrencileri Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Ettiler.

Öğrencilere Fakültemiz Hakkında Tanıtım Sunumları Yapılarak Bilgilendirmeler Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Bünyesinde Yer Alan Turizm Rehberliği, Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Hakkında Kapasite, Yerleştirme Alan ve Puanları, Bölümlerin Eğitim Süreçleri, Sunulan İmkanlar, Mezuniyet Sonrası İstihdam Olanakları Hakkında Detaylar Misafir Öğrencilerimize Aktarıldı. Daha Sonrasında ise Afyonkarahisar Turizm Potansiyeli, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Hakkında Uygulamalı ve Teorik Eğitimlerin Yapılışı Hakkında Bilgilendirmeler ile Öğrencilerin Afyonkarahisar'da Eğitim Almalarının Artı Yönleri  ve Neden Afyonkarahisar?  Neden AKÜ Turizm Fakültesi? Sorularının yanısıra Öğrencilerin İstek, Merak ve Soruları Cevaplanarak Tanıtımlar Tamamlanmıştır.

Fakültemize İlgi ve Ziyaretlerinden Dolayı Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi Öğrencileri ve Hocalarına Teşekkür Ederiz…

16 Şubat 2017, Perşembe 109 kez görüntülendi