Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri, Dünya Şefler Birliği ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu İşbirliği ile  2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 15. Uluslararası İstanbul  Mutfak Günlerinde Ödüle Layık Görülmüşlerdir.

Öğrencilerimizden;

Tolga KAYA, Üniversite Düzeyi Aşçı Balık Kategorisinde Adaçayı Esanslı Vakumda Levrek isimli yemeğiyle  Gümüş Madalya

Fadime UYANIK, Restoran Tatlı Kategorisinde  Balık Dolgulu Çıtır Kadayıf isimli tatlısıyla Bronz Madalya

Abdüssamet YILMAZ,  Üniversite Düzeyi Ana Yemek Kategoriside Fırında İç Pilavlı Tavuk  isimli yemeğiyle Merit Ödülü

Cenk BOYNUEYRİ, Üniversite Düzeyi Ana Yemek Kategoriside Sülün Tropikalla isimli yemeğiyle  Merit Ödülü Kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi İçinde Bulundukları İmkansızlıklara Rağmen,  Bireysel Çabaları Sonucu  Elde Etttikleri Başarılarından Dolayı Tebrik Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyoruz.

15 Şubat 2017, Çarşamba 125 kez görüntülendi