Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü 2. sınıf Öğrencilerinin Bahar Döneminden İtibaren Başlayacak Olan Uygulama Dersleri İçin Bıçak Takımına İhtiyaçları Olacaktır. Bıçak Takımı Temini Öğrencilerin Sorumluluğunda Olmakla Birlikte Uygulama Derslerine Girecek Tüm  Öğrencilerin Bıçak Takımı Temin Etmeleri Zorunludur.

PİRGE Firması Öğrencilere Yönelik Öğrencilerin İsimleri ve Okulun Logosunu İçeren Set Halinde Bıçak Takımı Ayarlamaktadır. Öğrencilerin Bir Kişiyi Sorumlu Seçerek Toplu Sipariş Vermeleri Halinde Firma Tarafından İndirim Yapılmaktadır. Bireysel Olarak veya  Başka Firmalardan  Bıçak Takımı Temin Etmede Hiçbir Engel Yoktur.

Alınacak Bıçak Takımları 3. ve 4. Sınıflarda Uygulama Derslerinde de Kullanılacağı İçin, Bıçak Takımı Temin Etmeme Gibi Bir Durum Söz Konusu Değildir.

23 Aralık 2016, Cuma 2213 kez görüntülendi