Sevgili 1. Sınıf Öğrencileri,

Ders Kayıtlarınız Esnasında Aşağıda Belirtilen Adımları Takip Etmeniz Gerekmektedir.

1.  Öncelikle Ders Kayıtları için Afyon'a ve / veya Fakültemize Gelmenizi Gerektiren Bir Zorunluluk Bulunmamaktadır.

2.  Güz Dönemi Ders Kayıtları için Son Tarih 9 Eylül Cuma 2016 Olup Gün Sonuna Kadar Kayıtları Tamamlamanız Gerekmektedir.

3.  Ders Kayıtlarını Her Bir Öğrenci Bireysel Olarak Kendisi Gerçekleştirmelidir.

4.  Öğrenci Bilgi Sistemi Otomatik Olarak Ders Kaydı, Ders Tanımlaması Yapmamakta ve/veya Tanımlayamamaktadır.

5.  Ders Kayıtlarınızı Online Olarak İntenet Üzerinden Yapmalısınız.

6.  Öğrenci Bilgi Sistemi Üzerinden Herbir Öğrencimiz Kendi Hesaplarına Giriş Yapmalıdırlar.

7.  Öğrenci Bilgi Sistemi Web Adresine Belirtilen Linkten Ulaşabilirsiniz. ( https://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx )

8.  Kullanıcı Adı Olarak Öğrenci Numaranızı Girmeniz Gerekmektedir.

9.  Ders Kayıtları Esnasında "Kaydı Kesinleştir" Butonunu Tıklamadığınız Sürece Ders Kayıtlarınızı Kesinleştiremezsiniz.

07 Eylül 2016, Çarşamba 66 kez görüntülendi