Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri Travel Turkey İzmir 2015 kapsamında 10-12 Aralık 2015 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri A.Ş.’nin işbirliğiyle Fuar İzmir’de düzenlenen Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresine de katıldılar.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı’nın nezaretinde kongreye katılan öğrenciler, Travel Turkey İzmir 2015 Fuarı’nı gezme fırsatı bulurken, Belçika, Fransa, İspanya, Monaco, Norveç, Yunanistan ve Türkiye’den 15 şehrin gastronomi değerleri ve Türk mutfak kültürü, gastronomi turizmi, “slow food”,  üzerine bildiriler sunulan kongrede bildirileri dinleyip, usta şefler ile sohbet etme, deneme sunumlarını izleme ve tatma fırsatı buldular.

14aralik1502 14aralik1503

14 Aralık 2015, Pazartesi 177 kez görüntülendi